Rotterdam Thai massage

Rotterdam Thai massage bij massage salon KhlayZen

 

Als u in Rotterdam op zoek bent naar een Thai massage, bent u bij massage salon KhlayZen van harte welkom. Vanuit onze moderne salon verzorgen we diverse soorten Thaise massages. Maar, ook voor sportmassages, een zwangerschapsmassage of een voetreflexmassage staan we graag voor u klaar. Een massage heeft een weldadig effect op ons lichaam.

Daardoor kunnen eventuele blokkades in de energiebaan verholpen worden, waardoor lichamelijke klachten op effectieve wijze opgelost kunnen worden. Daarnaast werkt een massage ook effectief als u hinder ondervindt van spanningen of stress. Hierdoor kunnen vervelende klachten aan bijvoorbeeld de nek, schouder, rug of hoofd ontstaan. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken worden deze blokkades opgeheven zodat u zich weer energieker en vitaler voelt.

 

Daarnaast heeft een massage ook een positief effect op de bloedcirculatie en stimuleert het de stofwisseling in het lichaam. Afvalstoffen kunnen op deze manier makkelijker door het lichaam worden afgevoerd. Als u in de omgeving van Rotterdam graag gebruik wilt maken van een Thai massage, staat massagesalon KhlayZen graag voor u klaar. Ook voor een hotstone massage, voetreflex massage of drukpuntmassages bent u bij ons aan het juiste adres.

Rotterdam Thai massage

Massage omgeving Rotterdam

 

Bij KhlayZen bieden we u een uitgebreide keuze als u graag een massage wilt ondergaan in Rotterdam. Naast de traditionele massages, bieden we ook een Thaise olie massage aan. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van ontspannende Thaise oliën welke een ontspannende uitwerking heeft op het lichaam en de geest. Door de lichte druk kunnen eventuele blokkades in de energiestroom vrijgemaakt worden.

 

Dat zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Deze massage van Khlay Zen omgeving Rotterdam werkt ontspannend, en zorgt ervoor dat stress en spanningen uit het lichaam verdwijnen. De geestelijke en lichamelijke balans wordt op deze manier tevens herstelt. Als u liever de weldaad van een Traditionele Thaise massage wilt ervaren staan we natuurlijk ook voor u klaar. Tijdens deze massage wordt er veelal gebruik gemaakt van acupressuur en strekbewegingen. Deze massages werken effectief tegen vermoeidheid.

 

Ze geven het lichaam energie en zorgen voor de juiste balans. Een massage van massagesalon KhlayZen in Rotterdam is een ware weldaad voor het lichaam. Reserveren doet u eenvoudig online, telefonisch of via WhatsApp. We kunnen u zowel in het Nederlands, Engels, Thais en Chinees te woord staan. Binnen onze massagesalon vinden geen erotische praktijken plaats, geen hoogtepunten en geen happy endings.