Massage Rotterdam

Massage bij massage salon KhlayZen in Rotterdam

 

De weldaad van een heerlijke massage ervaart u in de massagesalon van KhlayZen in Rotterdam. Vanuit onze traditionele Thaise massage salon verzorgen we diverse soorten ontspannende en helende massages. Hierbij kunt u denken aan een ontspanningsmassage, een hotstone massage of een olie massage waarbij uw nek, schouder, rug en hoofd op professionele wijze gemasseerd wordt.

Maar, ook voor een zwangerschapsmassage of diverse drukpuntmassages staan we graag voor u klaar. Een massage KhlayZen in Rotterdam verbetert de conditie van uw huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat stress en spanningen op een natuurlijke wijze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Daardoor ervaart u een heerlijke ontspanning. Ook de mentale en lichamelijke balans van het lichaam worden herstelt.

 

U voelt zich weer vitaal en vol energie. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een kruidenstempel massage, toksien massage of hotstone massage. Deze massage betreft een weldaad voor het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van warme stenen die het lichaam en de geest optimaal laten ontspannen. Deze massage stimuleert de stofwisseling en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen.

massage Rotterdam

Massage omgeving Rotterdam

 

Bij KhlayZen bieden we u een uitgebreide keuze als u graag een massage wilt ondergaan in Rotterdam. Naast de traditionele massages, bieden we ook een Thaise olie massage aan. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van ontspannende Thaise oliën welke een ontspannende uitwerking heeft op het lichaam en de geest. Door de lichte druk kunnen eventuele blokkades in de energiestroom vrijgemaakt worden.

 

Dat zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Deze massage van Khlay Zen omgeving Rotterdam werkt ontspannend, en zorgt ervoor dat stress en spanningen uit het lichaam verdwijnen. De geestelijke en lichamelijke balans wordt op deze manier tevens herstelt. Als u liever de weldaad van een Traditionele Thaise massage wilt ervaren staan we natuurlijk ook voor u klaar. Tijdens deze massage wordt er veelal gebruik gemaakt van acupressuur en strekbewegingen. Deze massages werken effectief tegen vermoeidheid.

 

Ze geven het lichaam energie en zorgen voor de juiste balans. Een massage van massagesalon KhlayZen in Rotterdam is een ware weldaad voor het lichaam. Reserveren doet u eenvoudig online, telefonisch of via WhatsApp. We kunnen u zowel in het Nederlands, Engels, Thais en Chinees te woord staan. Binnen onze massagesalon vinden geen erotische praktijken plaats, geen hoogtepunten en geen happy endings.